dijous, 14 d’agost del 2014

ARA ÉS l'HORA!



11 de setembre de 2014
GURBETANS! JUNTS A LA V!


INSCRIPCIONS
S’han de fer personalment per internet a la pàgina web  http://araeslhora.cat  (els menors de 14 anys no cal inscriure’ls). 




Davant la impossibilitat de realitzar la inscripció, us podeu adreçar a l’Ajuntament per omplir i signar un formulari de cessió de dades.
Osona i el Ripollès ocuparem els trams 65, 66, 67, 68; concretament als de Gurb ens han assignat el TRAM 65. Si el trobeu ocupat, apunteu-vos als correlatius.
En el moment de fer la inscripció als trams, també us demanaran el color de la samarreta que portareu: groc o vermell. El motiu és perquè en el moment de la formació de la V, tenim el repte de crear una gran senyera de punta a punta del recorregut. Enguany s’ha editat un lot amb una samarreta amb el disseny propi de la imatge de la Diada. Aquesta samarreta oficial, a més de ser la commemorativa, també és l’única que contribueix a sufragar les despeses de l’organització de l’acte.





AUTOCARS
Els tiquets per anar junts amb autocars cap a Barcelona es vendran de l’11 al 31 d’agost de 9 a 13 hores a l’Ajuntament de Gurb i a partir del setembre, al Punt Jove (totes les tardes de 16 a 20 hores, dimarts i dijous també de 10 a 13 hores).
Preu: 10 euros
Termini: fins exhaurir les places.


ACTES PREVISTOS 11 DE SETEMBRE
MATÍ
Començarem els actes de la Diada amb una xocolatada a les 10 del matí davant l’Ajuntament de Gurb i a les 11 llegirem un manifest, es farà entrega als representants del poble del compromís ciutadà i seguidament es farà la foto que formarà part d’un immens mosaic juntament amb les 947 fotografies de tots els actes fets als municipis catalans; així doncs, no hi podem faltar!!!

TARDA
A les 14.15 hores ens trobarem a la urbanització El Soler per marxar amb els autobusos cap a Barcelona.
Els que vingueu amb menors recordeu que abans de pujar a l’autocar cal entregar l’autorització; la podeu anar a buscar a l'Ajuntament de Grub o la podeu copiar de l'exemple que us escrivim a continuació:




AUTORITZACIÓ PARES

(qualsevol menor, viatgi acompanyat o no, haurà de portar aquesta autorització signada pels seus pares o tutors)

En/Na ......................................................................................................................... amb DNI ................................ autoritzo al meu fill/a ....................................................................................
A fer el viatge d’anada i tornada de Gurb a Barcelona el dia 11 de setembre de 2014 amb els autocars que l’Assemblea Nacional Catalana, a través de les seves territorials comarcal i locals d’Osona, han organitzat en motiu de la diada nacional de Catalunya.




(nom i signatura pare/mare o tutor)
DNI: ................................................

......................................................., a .......... de ............................................ de 2014







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva: