divendres, 8 de març del 2013

El clauer

http://elclauer.cat/
Aspecte clau. La clau amb què accedim a les dades. La clau que obre totes les portes. Clavar un clau com qui llança un dard de saviesa. La clau que guia el so en un pentagrama. Els lluitadors que vencen amb aquella clau ben assajada. La clau de pas que girem quan la pèrdua d'aigua ens desborda. Clau mestra. Paraula clau. I un clauer que les agrupi totes. 

Una eina que respongui totes les preguntes que el debat sobre la possibilitat d'un Estat propi per a Catalunya ha generat al nostre país. Aquest és el motiu principal d'ElClauer.cat. Un espai on trobar i difondre la informació que molts hem debatut, preguntat i qüestionat en converses de cafè, dinars familiars o diàlegs mentre esperàvem l'autobús. Un clauer per compartir, per fer arribar a tothom i perquè recorri tot el país. Una eina de ple segle XXI adaptada a les preguntes que ens fem catalans i catalanes de tots els orígens i pensaments.

El Clauer.cat neix amb aquesta voluntat i amb la intenció d'aportar arguments a través de la raó. Respostes a preguntes elaborades amb informació i dades contrastades. Amb una condició inexcusable: el rigor. Amb diverses formes: respostes breus, textos en profunditat, xifres i vídeos. I amb un afegit. Aquest és un projecte comú de la societat civil catalana. Aquí ens hi hem trobat molts, els que fa més temps que batallen per la llibertat del país i els que s'hi han sumat fa ben poc. Entitats especialitzades i d'altres amb una gran representativitat. Del Llobregat i del Ter. Dels Ports i del Canigó. De la Patum i de la Passió. De la boira i del sol que escalfa. Un reflex de la pròpia societat.

Preneu la vostra clau i plegats obrim de bat a bat la porta a l’exercici democràtic de la plena dignitat com a nació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva: